• Huvudsponsorer

Lördag Lör 12 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Fredag Fre 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Tisdag Tis 22 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan

Nedsläpp: AIK saknar lagkaptenen Tärnström

30 mars 2012 17:49

I kväll är det dags för rond tre i SM-semifinalserierna, där det inför kvällens drabbbningar står 1-1 i matcher i båda matchserierna. Skellefteå tar nu emot AIK och Brynäs tar emot Färjestad - Hockeyligan.se kollar läget i lagen inför nedsläpp och vi kan bland annat notera att AIK kommer till spel utan sin lagkapten Dick Tärnström.


Skellefteå - AIK

Ställningen är 1-1 i matcher.

Skellefteås Hannu Pikkarainen klev av senast och han är inte med i kvällens trupp. Rasmus Edström saknas sedan tidigare. Även Pierre-Edouard Bellemare klev av senast, men han finns med i kväll och bildar andrakedjan med Oscar Möller och Bud Holloway. Fredrik Styrman är sjundeback och Johan Forsberg är extraforward.

AIK saknar långtidsskadade Fredrik Svensson sedan tidigare. Inte heller Rastislav Pavlikovsky är med i kvällens laguppställning. Men samtidigt är Patrik Nemeth, som saknades senast, nu tillbaka i truppen.

Däremot saknar "Gnaget" alltså den här gången lagkaptenen Dick Tärnström. I övrigt är David Lillieström-Karlsson med som extraforward och Fredrik Carlsson är uppsatt som sjundeback.

Brynäs - Färjestad

Ställningen är 1-1 i matcher.

Precis som senast saknar Brynäs Andreas Dackell, Jonathan Carlsson och Johan Holmqvist. Långtidsskadade Sebastian Lauritzen saknas sedan tidigare. Vidare är Simon Löf sjundeback och Emil Molin med som extraforward. Därmed ställer gävlelaget upp med precis samma formationer som i onsdags.

Färjestad saknar fortfarande Cristopher Nihlstorp och Per Åslund. Hannes Hyvönen är i sin tur avstängd och hans plats i kedjan med Mattias Sjögren och Mikael Johansson tas av Robin Sterner, som senast var med som extraforward. Kvällens extraspelare i FBK är i stället Linus Fröberg.