• Huvudsponsorer

Lördag Lör 16 Februari Feb
Söndag Sön 17 Februari Feb
Måndag Mån 18 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Idag 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Fredag Fre 1 Mars Mar

Brynäs gör välmeriterad värvning till nästa säsong

6 februari 2018 15:54
Nyförvärv

Brynäs har gjort klart med ett internationellt meriterat nyförvärv till nästa säsong. Gävleklubben har värvat en tidigare svensk landslagsspelare från den schweiziska ligan NLA.


Det är Nicklas Danielsson som vänder "hem" till Brynäs till nästa säsong. Danielsson gjorde sina juniorår i Brynäs och känner klubben väl. Brynäs sportchef Stefan Bengtzén är nöjd när han på presskonferensen presenterar klubbens nyförvärv.

– Det är en fantastiskt bra spelare och en spelare som gjorde sina junior år här i Brynäs.

Danielsson kommer representera Brynäs från och med i höst. Han spelar den här säsongen i schweiziska Lausanne och har där gjort 47 poäng på 46 matcher i NLA.

– Jag har haft ett spännande utlandsäventyr, men nu känns det underbart att få komma tillbaka till Brynäs. Äntligen har jag tröjan på mig, säger Danielsson när han står med Brynäs-emblemet på bröstet och pratar inför en samlad presskår.

Danielsson berättar att han har en stor del av hjärtat i Brynäs, men att det fanns flera faktorer som fick honom att skriva på för Gävleklubben.

– Jag kollade mycket på slutspelet förra året och tilltalades av det roliga och frejdiga spelet.

Nicklas Danielsson har skrivit på ett treårskontrakt med förra årets SM-tvåa. Han har tidigare representerat Djurgården och Modo i SHL.