• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 10 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep

Rösta på Årets mål och Årets räddning

19 april 2019 09:00
SHL Awards

SM-slutspelet är färdigspelat och det är final i Årets mål och räddning. Tre mål och tre räddningar återstår i kampen om att ta hem priset. Lägg din röst nu!


Finaldags i Årets mål och Årets räddning. Nu återstår endast tre mål och tre räddningar som nu kommer att ställas mot varandra i final. I Årets mål ställs Jesper Olofsson, Färjestad mot Johan Ryno från samma klubb och Nils Höglander i Rögle. I kategorin årets räddning är Luleås målvakter Niklas Rubin och Joel Lassinantti i final tillsammans med Färjestads Adam Werner. Se hela slutspelet fram till finalen i faktarutan nedan.

Vinnarna presenteras i SHL Awards

Precis som tidigare röstar besökarna på SHL.se fram sin favorit i varje duell och de tre finalkandidaterna i varje kategori kommer att finnas att rösta på under hela SM-finalen och röstningen ligger sedan öppen fram till att SHL Awards sänds i C More den 5 maj.

Under sändningen av SHL Awards kommer man fortsatt att kunna rösta på sin favorit och innan SHL Awards avslutas kommer vinnaren av årets mål och årets räddning att presenteras.

Lägg redan nu din röst på det målet och den räddningen du tycker är allra snyggast och se till att just det står som vinnare den 5 maj!