• Huvudsponsorer

Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep

Rösta på Årets mål och Årets räddning

19 april 2019 09:00
SHL Awards

SM-slutspelet är färdigspelat och det är final i Årets mål och räddning. Tre mål och tre räddningar återstår i kampen om att ta hem priset. Lägg din röst nu!


Finaldags i Årets mål och Årets räddning. Nu återstår endast tre mål och tre räddningar som nu kommer att ställas mot varandra i final. I Årets mål ställs Jesper Olofsson, Färjestad mot Johan Ryno från samma klubb och Nils Höglander i Rögle. I kategorin årets räddning är Luleås målvakter Niklas Rubin och Joel Lassinantti i final tillsammans med Färjestads Adam Werner. Se hela slutspelet fram till finalen i faktarutan nedan.

Vinnarna presenteras i SHL Awards

Precis som tidigare röstar besökarna på SHL.se fram sin favorit i varje duell och de tre finalkandidaterna i varje kategori kommer att finnas att rösta på under hela SM-finalen och röstningen ligger sedan öppen fram till att SHL Awards sänds i C More den 5 maj.

Under sändningen av SHL Awards kommer man fortsatt att kunna rösta på sin favorit och innan SHL Awards avslutas kommer vinnaren av årets mål och årets räddning att presenteras.

Lägg redan nu din röst på det målet och den räddningen du tycker är allra snyggast och se till att just det står som vinnare den 5 maj!