• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Idag 19 Oktober Okt
Tisdag Tis 22 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt

Veckans SHL TOTW: Linköpings Kristian Näkyvä

6 november 2017 10:10
ESHL

Då var det dags för ännu en rapport gällande en SHL-spelare som förärats med utmärkelsen ”Veckans Spelare” i EA SPORTS NHL 18. Vi vänder blicken åt Linköping och tar en närmare titt på LHC:s vänsterback, Kristian Näkyvä.


Den spelskicklige 26-åringen Kristian Näkyvä har varit en självklar del i Linköpings offensiva spel under sin sejour i klubben. Från sin backposition stod Näkyvä för 23 poäng på 50 matcher förra säsongen och i år tycks den noteringen vara på väg att ryka all världens väg.

Matchen mot Rögle nyligen där den Finlandsbördige stjärnbacken noterades för anmärkningsvärda 0+4 var bara kronan på verket i en säsongsinledning som tagit Näkyvä hela vägen till en ledarplats i LHCs interna poängliga (delad med Derek Roy) med 12 poäng på 16 matcher.

Näkyväs HUT TOTW-kort visar på en total av 78, vilket är bland det högsta som redovisats för en SHL-spelare i HUT hittills. De tveklöst starkaste attributen på detta kort är skridskoåkning och händer där attributet ”händer” inkluderar bland annat passningar och dribblingar – vilket är just vad Näkyvä ofta utnyttjar för att producera poäng.

Kortet ger även dubbla poäng inom synergin Locker Room Leaders som bidrar till att öka attributpoängen för hela ditt lag inom kategorierna disciplin, uthållighet och speluppfattning.

ESHL når du på:

YouTube

Mail

Twitter