• Huvudsponsorer

Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep

Matchdagens stjärnor har matchvinnarfokus

23 november 2013 22:10

Redaktionen på SHL.se har i vanlig ordning plockat ut tre spelare som svarade för det lilla extra under matchdagen. Vi bjuder här på tre spelare som samtliga svarade för två poäng i respektive matcher, samt spelade en avgörande roll för matchernas utgångar.


Tredje stjärna - Lucas Wallmark

Från bänken till två poäng var det som gällde för Luleås Lucas Wallmark som startade matchen på bortaplan mot Leksand som extraspelare men tackade för förtroendet när Niklas Olausson utgick från matchen. En lysande passning till Cam Abbott som direkt från utvisningsbåset satte 2-1-reduceringen följdes sedan upp av ett mål fram till 2-2. Den prestationen ger Lucas Wallmark titeln matchdagens tredje stjärna.

Andra stjärna - Ryan Gunderson

Brynäs bröt sin förlustsvit och satte stopp för Färjestads segersvit när man under lördagseftermiddagen vann matchen i Karlstad efter straffläggning. Ryan Gunderson svarade för ett mål och en assist i matchen och nu gäller det att ladda om bössan snabbt när back to back-matcher väntar för Brynäs som redan på söndag möter AIK på Hovet i Stockholm.

Första stjärna - Melker Karlsson

I Skellefteås match mot Linköping var det flera spelare som svarade för två poäng i matchen. En av dessa var Skellefteås Melker Karlsson som dock högst ensam svarade för det matchvinnande målet. Vackert framspelad av lagkamraten Viktor Arvidsson så satte Karlsson pucken i nät från nära håll. Den prestationen tillsammans med en assist gör Karlsson till matchdagens största stjärna.