• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Söndag Sön 21 Oktober Okt
Tisdag Tis 23 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt

Luleå Hockey satsar nytt på arenaupplevelsen

17 maj 2018 10:30
SHL 2018/2019

Luleå Hockey meddelade under onsdagen på en presskonferens att man kommer investera 40 miljoner kronor i arenaupplevelsen. Investeringen omfattar bland annat nytt ljud, nytt arenaljus samt modern teknik för isprojektion.


Styrelsen i Luleå Hockey har beslutat att investera cirka 40 miljoner kronor i ny teknik i Coop Norrbotten Arena. En investering som bland annat omfattar nytt ljud, nytt arenaljus samt modern teknik för isprojektion som innebär möjligheter till att skapa en fantastisk inramning vid hemmamatcherna.

För att kunna genomföra den här investeringen så har det krävts en omfattande extern finansiering samt att föreningen har valt att använda en del av de ökade centrala SHL-intäkterna till denna offensiva teknikinvestering.

– Det känns fantastiskt att vi med en stor investering i toppmodern teknik nu får möjligheten att skapa en magisk arenaupplevelse som kommer att bli helt unik inom nordisk ishockey. Det här kommer stärka föreningens varumärke och ge helt nya möjligheter till ökade intäkter både för föreningen och för våra partners, säger Stefan Enbom, VD för Luleå Hockey.

Företaget som kommer att genomföra det stora förändringarna i Coop Norrbotten Arena heter Bright Group Sweden, och Magnus Sjölund på företaget ser fram emot arbetet hos Luleå Hockey.

– Vi är stolta och glada över att vi har fått detta förtroende från Luleå Hockey. Det här är första gången i hockeysammanhang som spelare och teknik kommer kunna interagera live. Vi kommer att skapa ljud- och ljushistoria i Luleå. Något vi verkligen ser fram emot, säger han till klubbens hemsida.