• Huvudsponsorer

Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Idag 17 Januari Jan
Fredag Fre 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Tisdag Tis 22 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan

Luleå Hockey satsar nytt på arenaupplevelsen

17 maj 2018 10:30
SHL 2018/2019

Luleå Hockey meddelade under onsdagen på en presskonferens att man kommer investera 40 miljoner kronor i arenaupplevelsen. Investeringen omfattar bland annat nytt ljud, nytt arenaljus samt modern teknik för isprojektion.


Styrelsen i Luleå Hockey har beslutat att investera cirka 40 miljoner kronor i ny teknik i Coop Norrbotten Arena. En investering som bland annat omfattar nytt ljud, nytt arenaljus samt modern teknik för isprojektion som innebär möjligheter till att skapa en fantastisk inramning vid hemmamatcherna.

För att kunna genomföra den här investeringen så har det krävts en omfattande extern finansiering samt att föreningen har valt att använda en del av de ökade centrala SHL-intäkterna till denna offensiva teknikinvestering.

– Det känns fantastiskt att vi med en stor investering i toppmodern teknik nu får möjligheten att skapa en magisk arenaupplevelse som kommer att bli helt unik inom nordisk ishockey. Det här kommer stärka föreningens varumärke och ge helt nya möjligheter till ökade intäkter både för föreningen och för våra partners, säger Stefan Enbom, VD för Luleå Hockey.

Företaget som kommer att genomföra det stora förändringarna i Coop Norrbotten Arena heter Bright Group Sweden, och Magnus Sjölund på företaget ser fram emot arbetet hos Luleå Hockey.

– Vi är stolta och glada över att vi har fått detta förtroende från Luleå Hockey. Det här är första gången i hockeysammanhang som spelare och teknik kommer kunna interagera live. Vi kommer att skapa ljud- och ljushistoria i Luleå. Något vi verkligen ser fram emot, säger han till klubbens hemsida.