Pressbilder och logotyper på SHL.se

17 juni 2013 13:00

Då Elitserien och Hockeyligan byter namn till SHL har även SHL.se uppdaterats. Under press/media återfinns nu bland annat den officiella logotypen för SHL samt pressbilder på ett antal spelare. "Det är ett bra initiativ att göra något nytt. Kul att de hörde av sig och det var roligt att få representera SHL:s spelare under den här fotograferingen" säger Frölundas Joel Lundqvist till SHL.se.


SHL.se är SHL på nätet och information har därför uppdaterats på en mängd undersidor. Press/media innehåller samtliga laglogotyper där även Örebro och Leksand från och med idag finns tillgängliga.

Den officiella logotypen för SHL finns tillgänglig i svart och i vitt och ett antal spelarbilder som profilerar den nya logotypen finns även för nedladdning.

Frölundas lagkapten Joel Lundqvist var en av spelarna som fick chansen att bli fotograferad i SHL:s logotyp.

– Namnbytet är bra. Nu blir det mer internationellt och det blir också ett enklare begrepp för ligan. Det blir kortare och mer sammanhängande med allting. Det är klart att folk kommer att säga fel i början, men man får ju jobba in att det nu är SHL som gäller, säger Lundqvist till SHL.se.

Till press/media här på SHL.se