• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 10 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep

Pressbilder och logotyper på SHL.se

17 juni 2013 13:00

Då Elitserien och Hockeyligan byter namn till SHL har även SHL.se uppdaterats. Under press/media återfinns nu bland annat den officiella logotypen för SHL samt pressbilder på ett antal spelare. "Det är ett bra initiativ att göra något nytt. Kul att de hörde av sig och det var roligt att få representera SHL:s spelare under den här fotograferingen" säger Frölundas Joel Lundqvist till SHL.se.


SHL.se är SHL på nätet och information har därför uppdaterats på en mängd undersidor. Press/media innehåller samtliga laglogotyper där även Örebro och Leksand från och med idag finns tillgängliga.

Den officiella logotypen för SHL finns tillgänglig i svart och i vitt och ett antal spelarbilder som profilerar den nya logotypen finns även för nedladdning.

Frölundas lagkapten Joel Lundqvist var en av spelarna som fick chansen att bli fotograferad i SHL:s logotyp.

– Namnbytet är bra. Nu blir det mer internationellt och det blir också ett enklare begrepp för ligan. Det blir kortare och mer sammanhängande med allting. Det är klart att folk kommer att säga fel i början, men man får ju jobba in att det nu är SHL som gäller, säger Lundqvist till SHL.se.

Till press/media här på SHL.se