• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 14 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Måndag Mån 19 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Onsdag Ons 21 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Fredag Fre 23 Mars Mar
Idag 24 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Tisdag Tis 27 Mars Mar
Onsdag Ons 28 Mars Mar
Torsdag Tor 29 Mars Mar
Fredag Fre 30 Mars Mar
Lördag Lör 31 Mars Mar

Växjö fortsätter att förstärka - backbjässen klar

11 april 2017 14:35

Efter värvningarna av forwardsen Elias Pettersson och Andrew Calof presenterade Växjö på tisdagen en ny back inför SHL 2017/2018. "Vi har saknat den spelartypen", sa Henrik Evertsson när han presenterade tillskottet.


Växjö har varit aktiva på marknaden den senaste tiden och presenterade stortalangen Elias Pettersson och forwarden Andrew Calof. På måndagen blev nästa spelare klar - landslagsmeriterade backen Daniel Rahimi. Den 29-årige backbjässen kommer allra närmast från Davos i den schweiziska ligan där han under säsongen spelade 44 matcher och gjorde fyra assist. Umeåsonen har sedan tidigare representerat Rögle, HV71 och Linköping i SHL. Säsongen 2014/2015 var han dessutom med i Tre Kronors lag i VM.

Kontraktet mellan parterna är skrivet över de kommande tre säsongerna och Växjös sportchef, Henrik Evertsson, är nöjd med sin senaste rekrytering.

– Daniel Rahimi är en etablerad och känd back i den här serien. Det är en backtyp som vi har haft stora framgångar i innan i Noah Welch, Teemu Laakso och i viss mån Ville Varakas. Det är killar som har närkampsspelet som in absoluta styrka, men även har ett bra spel i sig. Det utvecklade han otroligt mycket under de sista åren i Linköping. Vi har saknat den spelartypen i och med Teemu Laaksos säsong och det är en spelare vi och alla klubbar vill ha, sa Evertsson till hemsidan på tisdagen.