• Huvudsponsorer

Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep

Sommarkoll med Oscar Sundh

3 juli 2019 15:00
Sommarkoll

Sommarkollen har nu kommit till Jönköping och HV71. Oscar Sundh har en fullspäckad sommar framför sig och berättar vem den sista han vill ha vid grillen är.


Hur ser dina planer ut för sommaren 2019?

– Jag kommer hålla mig i Sverige. Min morfar har en stuga på Gräsö utanför Öregrund så där blir det nog en vecka. Sedan har min sambos familj stuga i Tranås, så där kommer vi också spendera lite tid. Ska vara med och hjälpa till lite på HV’s hockeyskola också. Slutligen så ska jag till Umeå på Daniel Rahimis bröllop också, ska bli väldigt kul!

Vilken är den bästa filmen/serien en regnig sommardag?

– En serie jag verkligen kan rekommendera är HBO’s ”Chernobyl”. Den är det bästa jag sett! Otroligt intressant och välgjord. Bara fem avsnitt som är en dryg timme långa. Den kan man lätt plöja under en regnig dag. Tror alla grabbar i laget är väldigt trötta på mitt tjat om den serien nu.

Hur mycket drar försäsongsträningen ner betyget på sommaren?

– Inte speciellt mycket. Jag tycker det är rätt kul att träna och skönt att hålla igång kroppen.

Vem i laget är bäst vid grillen?

– Hmm svårt, jag vet inte riktigt utan får gissa lite. Den sista jag skulle vilja ha vid grillen är i alla fall David Gustafsson. Av honom känns det som man skulle kunna få en helt förkolnad köttbit eller en kycklingfilé medium rare. Så jag väljer nog Didrik Strömberg, han har lite grillaura runt sig.

Vad ser du mest fram emot kommande säsong?

– Det mesta, jag tycker hockey är otroligt kul. Men om jag ska välja ut något så får det bli alla hemmamatcher i Kinnarps Arena. Vi är bortskämda med att alltid få spela i en härlig atmosfär där.

Sist men inte minst, hur mycket längtar du egentligen efter SHL-premiären just nu?

– Lagom mycket. Först ska jag hinna njuta lite av sommaren och träna mer. Men sedan när september närmar sig så brukar man ju gå runt och vibrera och bara längta till den första matchen.

Fem snabba

Mjukglass eller kulglass?
Svensk sommar eller utlandsresa?
Sola eller bada?
Grillat eller pizza?
Den perfekta sommardagen eller SM-final?