Smultronstället: Patrik Norén

30 juni 2022 14:00
Smultronstället

Sommaren är här, men vad gör egentligen SHL-spelarna under ledigheten? Här berättar Leksands Patrik Norén om sitt smultronställe samt vad han mest ser fram emot i sommar.


Nu när säsongen är över, vad ser du mest fram emot med sommaren?

– Att få bli klar med vår flytt och bara slappna av. Vi flyttar till ett litet större ställe, men jag ser fram emot att det ska bli klart och njuta av en skön sommar, med mycket golf.

Var ligger ditt smultronställe?

– Jag har inget riktigt smultronställe. Jag har många smultronställen skulle jag säga och ett av dem är att åka till mitt barndomshem i Säter. Det är en gammal sommarstuga som är ombyggd till en villa och där bor min pappa. Det är nära till en sjö där man kan åka flotte och lite båt. Men det är inget ställe jag alltid åker till, men ett av flera smultronställen.

Vad är det bästa med det här stället?

– Att man kan slappna av när man kommer dit. Det är bara sommarstugor runt om. Lugnt och skönt och ingen stress. Man kan var där och sola, bada och må gott.

Vem tar du med dig dit?

– Det blir min sambo Hanna.

Vem i laget tar du helst med dig dit?

– Givetvis Martin Karlsson eftersom han skulle behöva lite lugn och ro i sitt liv. Han har ett icke slutande renoveringsprojekt. Jag skulle behöva ta med honom dit i en månad.