• Huvudsponsorer

Lördag Lör 16 Februari Feb
Söndag Sön 17 Februari Feb
Måndag Mån 18 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Idag 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Fredag Fre 1 Mars Mar

HV71: "Piros och Andersson är tillbaka i laget"

13 februari 2012 14:54

Senast det begav sig för HV71 kom man till spel utan Kamil Piros, Jesper Fasth, Daniel Grillfors, Andreas Andersson och Sebastian Strandberg. Men lagom till tisdagens omstart av Elitserien får smålandslaget tillbaka både Piros och Andersson. "Både Kamil och Andreas är redo för spel igen" säger HV71:s assisterande tränare Thomas Ljungbergh till Hockeyligan.se.


Däremot får HV71 fortsätta att vänta på inte minst Jesper Fasths comeback.
- För Fasth kommer det att dröja ett tag till innan han kan spela igen, medan Strandberg börja närma sig en comeback. Men Strandberg är inte med mot AIK och det kommer inte heller Grillfors, som har varit krasslig, att vara. Men bortsett från den trion har vi en fulltalig trupp och det är alltid skönt när man får tillbaka spelare, säger Ljungbergh.

Har ni bestämt vem som står i mål på tisdag?
- Nej, det får vi se på matchdagen.

HV71 har 3-1 i matcher mot AIK

Närmast för HV71 väntar alltså AIK. HV71 har vunnit tre av säsongens fyra möten med stockholmslaget, men senast lagen möttes vann "Gnaget" med 3-2 efter förlänging.

- Mot just AIK har det varit lite svängiga matcher, inte minst den matchen vi vann med 8-7. Det handlar ju om två offensiva lag så det lär bli gott om målchanser även på tisdag. Hur som helst är det skönt att det drar igång igen efter landslagsuppehållet och det är nu det roliga börjar.