• Huvudsponsorer

Lördag Lör 16 Februari Feb
Söndag Sön 17 Februari Feb
Måndag Mån 18 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Idag 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Fredag Fre 1 Mars Mar

Luleå och tränarkvartetten förlänger kontraktet

8 februari 2012 15:24

Under onsdagen meddelar Luleå att klubben har valt att förlänga samarbetet med tränarkvartetten Jonas Rönnqvist, Thomas Berglund, Roger Åkerström och Daniel Henriksson även för nästa säsong. "Vi tycker att vi har en otroligt bra tränarlösning och därför känns det glädjande att vi kommer att fortsätta jobba tillsammans" säger norrbottenslagets sportchef Lars Bergström till klubbens hemsida.


I våras tog Luleås tränarkvartett laget till klubbens första SM-semifinal på tio säsonger och för tillfället toppar LHF som bekant tabellen. Och nu är det alltså klart att de fyra tränarna stannar även över nästa säsong.

Jonas Rönnqvist:
- Det känns naturligt att fortsätta med Luleå Hockey och att vi har någonting bra på gång med laget och föreningen där vi hoppas kunna ta nästa steg tillsammans, säger Rönnqvist till klubbens hemsida.

Thomas Berglund:
- Det känns bra, vi är ett bra gäng som jobbat på bra tillsammans och som nått en del framgångar och som hoppas att vi skall kunna nå ännu längre.

Roger Åkerström:
- Jag har trivts bra i min roll och ser fram emot nya utmaningar med Luleå Hockey. Och det är kul att föreningen vill fortsätta satsa på mig och mina kollegor.

Daniel Henriksson:
- Det skall bli kul att fortsätta i föreningen och tillsammans med dom andra i tränargänget. Jag har lärt mig mycket under de här två åren som målvaktstränare i Luleå Hockey och känner att jag kan fortsätta utvecklas tillsammans med våra duktiga målvakter.