• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 10 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep

Luleå och tränarkvartetten förlänger kontraktet

8 februari 2012 15:24

Under onsdagen meddelar Luleå att klubben har valt att förlänga samarbetet med tränarkvartetten Jonas Rönnqvist, Thomas Berglund, Roger Åkerström och Daniel Henriksson även för nästa säsong. "Vi tycker att vi har en otroligt bra tränarlösning och därför känns det glädjande att vi kommer att fortsätta jobba tillsammans" säger norrbottenslagets sportchef Lars Bergström till klubbens hemsida.


I våras tog Luleås tränarkvartett laget till klubbens första SM-semifinal på tio säsonger och för tillfället toppar LHF som bekant tabellen. Och nu är det alltså klart att de fyra tränarna stannar även över nästa säsong.

Jonas Rönnqvist:
- Det känns naturligt att fortsätta med Luleå Hockey och att vi har någonting bra på gång med laget och föreningen där vi hoppas kunna ta nästa steg tillsammans, säger Rönnqvist till klubbens hemsida.

Thomas Berglund:
- Det känns bra, vi är ett bra gäng som jobbat på bra tillsammans och som nått en del framgångar och som hoppas att vi skall kunna nå ännu längre.

Roger Åkerström:
- Jag har trivts bra i min roll och ser fram emot nya utmaningar med Luleå Hockey. Och det är kul att föreningen vill fortsätta satsa på mig och mina kollegor.

Daniel Henriksson:
- Det skall bli kul att fortsätta i föreningen och tillsammans med dom andra i tränargänget. Jag har lärt mig mycket under de här två åren som målvaktstränare i Luleå Hockey och känner att jag kan fortsätta utvecklas tillsammans med våra duktiga målvakter.