• Huvudsponsorer

Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Idag 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar

Tack för säsongen 2012/2013

20 maj 2013 13:40

En fantastisk säsong har nått sitt slut. Vi har fått vara med om oförglömliga matcher, härliga dueller och sanslös dramatik. Redaktionen på Hockeyligan.se vill tacka för att du har hängt med under hela säsongen och samtidigt uppmana dig till att hänga med under sommarens uppladdning inför den kommande säsongen.


Allt startade i september. Tolv lag skulle över 55 omgångar slåss om åtta slutspelsplatser. När Elitserien summerades i början av mars hade ett halvår av ishockey spelats. 330 matcher var avklarade. Skellefteå hade imponerat och vunnit serien på 114 poäng.

Slutspelet tog vid och även där var det Skellefteå som imponerade mest. Man gick hela vägen till guldet efter att endast ha förlorat en slutspelsmatch. och det efter förlängning.

Men oavsett om du har dina sympatier för Skellefteå eller något annat lag så har säkert du något speciellt varmt minne som du tar med dig från säsongen som har varit. Vi på redaktionen på Hockeyligan.se har samlat några minnesvärda bilder som vi tar med oss i uppladdningen inför Elitserien 2013/2014.