Vinnare av Veckans räddning vecka 9 - Janne Juvonen

15 mars 2021 10:59
Veckans räddning

Under hela förra veckan kunde ni som följer SHL på SHL.se välja mellan fem kandidater till Veckans räddning och vara med i omröstningen. Efter att den stängts står det klart att Leksands Janne Juvonen gjorde Veckans räddning vecka 9.


Leksands målvakt Janne Juvonen vann återigen omröstningen som pågick under förra veckan. Det var hans sjätte (!) veckovinnare och han har tagit hem tre av de fyra senaste omröstningarna. Den nu vinnande räddningen kom när laget mötte Brynäs den 7 mars, och du kan se den i videospelaren här ovanför.

Så går det till:

– På måndagen tas de fem snyggaste räddningarna från föregående vecka ut och presenteras i ett videoklipp på SHL.se

– En omröstning startas på denna sidan och det är upp till er besökare att bestämma vilken räddning som är allra snyggast.

– Efter en veckas omröstning har vi en vinnare som tituleras Veckans räddning. Vinnaren presenteras på SHL.se.

– Sen inleds samma procedur igen med fem nya kandidater och en ny omröstning.

– Vid varje landslagsuppehåll tas två räddningar ut som går vidare till att tävla om Årets räddning. Efter grundserien har vi då åtta räddningar. Redaktionen kompletterar sedan med att ta ut fyra ytterligare räddningar som tidigare figurerat i omröstningarna så att vi totalt har tolv räddningar till slutspelet av Årets räddning. Den omröstningen sker under tiden som SM-slutspelet pågår.