• Huvudsponsorer

Var med och Betatesta NHL 18

25 juli 2017 19:24
TÄVLING ESHL

NHL 18 är snart här och som traditionen bjuder har EA SPORTS återigen gjort det möjligt för de mest inbitna spelarna att prova på spelet innan det släpps i butik. Betaversionen finns tillgänglig under en veckas tid – 25:e juli till 1:a augusti – och vi på ESHL har lyckats lägga vantarna på en hel del spelkoder.


Betaversion av EA SPORTS NHL 18 ger alla oss hockeyälskare chansen att släcka den brinnande törsten efter puck, klubba och skridskor som årligen infinner sig under sommarmånaderna. NHL 18 släpps visserligen inte förrän i september men möjligheten att pröva på de olika spellägena – inklusive det nya NHL THREES – samt ge synpunkter och återkoppling till EA SPORTS innan spelet släpps i butik, är helt enkelt en chans man inte får missa!

Hur gör du då för att få tillgång till Betan via vår tävling? Då en av årets stora nyheter i NHL-serien är NHL THREES, spelläget där du i arkadmiljö utkämpar strider 3-mot-3 på isen, har vår tävling ett tydligt tema:

Du skall, i tre meningar, motivera för oss på ESHL varför just du ska få tre koder så du och två av dina vänner kan spela tillsammans. Varje inskickat bidrag tävlar alltså om att få tillgång till tre koder!

Du skickar din motivering till [email protected] men vänta inte för länge med ditt tävlingsbidrag. Koderna är begränsade så slipa på ett bidrag och skicka iväg nu direkt. Tillgängliga spellägen i NHL 18-betan:

  • Onlinespel: Alla lag är tillgängliga i onlinematcher, man mot man.
  • NHL THREES: Det nya spelläget där tacklingarna är större, dragningarna fräckare och spelhastigheten snabbare.
  • EASHL: Bygg din klubb och tävla i onlinematcher såväl 3-mot-3 som 6-mot-6.

Lycka till gamers – vi ses på isen.