• Huvudsponsorer

Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Idag 17 Januari Jan
Fredag Fre 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Tisdag Tis 22 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan

Örebro vann dragkampen om stjärnan

5 juni 2018 21:05
Nyförvärv

Örebro har presenterat ett riktigt tungt nyförvärv inför den kommande säsongen. I hård kamp med andra SHL-lag, däribland Brynäs, har klubben gjort klart med en amerikansk forwardsstjärna.


Örebro spänner sina muskler ordentligt inför SHL 2018/2019. Idag offentliggjorde klubben värvningen av den amerikanske forwardsstjärnan Aaron Palushaj som närmast kommer från Brynäs. Det har inte varit något hemlighet att Gävleklubben jobbat hårt för en förlängning med 28-åringen, men nu står det alltså klart att det blir Örebro som vinner kampen om hans signatur.

– Otroligt kul att Aaron har valt att komma till oss. Aaron är en väldigt skicklig spelare som kommer att tillföra spets. Han visade under förra säsongen att han är ett toppspelare i ligan och det ska bli spännande att få följa honom i Örebrotröjan, säger klubbens sportchef Niklas Johansson till Örebros hemsida.

Aaron Palushaj presenterade sig ordentligt för SHL-publiken förra säsongen när han gjorde 19 mål och 45 poäng för en sjundeplats i SHL:s poängliga. Noteringen gjorde honom också till Brynäs poängbästa spelare. Amerikanen tar nu alltså klivet vidare till Örebro, där han tecknat ett tvåårskontrakt.