• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 10 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep

Örebro vann dragkampen om stjärnan

5 juni 2018 21:05
Nyförvärv

Örebro har presenterat ett riktigt tungt nyförvärv inför den kommande säsongen. I hård kamp med andra SHL-lag, däribland Brynäs, har klubben gjort klart med en amerikansk forwardsstjärna.


Örebro spänner sina muskler ordentligt inför SHL 2018/2019. Idag offentliggjorde klubben värvningen av den amerikanske forwardsstjärnan Aaron Palushaj som närmast kommer från Brynäs. Det har inte varit något hemlighet att Gävleklubben jobbat hårt för en förlängning med 28-åringen, men nu står det alltså klart att det blir Örebro som vinner kampen om hans signatur.

– Otroligt kul att Aaron har valt att komma till oss. Aaron är en väldigt skicklig spelare som kommer att tillföra spets. Han visade under förra säsongen att han är ett toppspelare i ligan och det ska bli spännande att få följa honom i Örebrotröjan, säger klubbens sportchef Niklas Johansson till Örebros hemsida.

Aaron Palushaj presenterade sig ordentligt för SHL-publiken förra säsongen när han gjorde 19 mål och 45 poäng för en sjundeplats i SHL:s poängliga. Noteringen gjorde honom också till Brynäs poängbästa spelare. Amerikanen tar nu alltså klivet vidare till Örebro, där han tecknat ett tvåårskontrakt.