• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 10 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Hemma
Karlskrona
KHK
Borta
Färjestad
FBK

Karlskrona tog tredje raka segern

1 oktober 2016 18:30
#KHKFBK

Karlskrona har inlett säsongen på ett riktigt bra sätt. Mot Färjestad kom lagets tredje raka seger och det var inget snack om saken. Efter en fantastisk andraperiod hade de 5-1 som i tredje till slut blev 5-2.


I en tät förstaperiod var Färjestad det något mera spelförande laget. Gästerna vann skotten med 8-14, men det var Karlskrona som öppnade målskyttet.

I en spelvändning jobbade Filip Cruseman fram pucken på ett riktigt elegant sätt till en framstormandes Alexander Bergström som bara hade att stöta in den i mål.

– De är lite hetare än oss i början och vi kommer inte upp riktigt, vi kan bättre. Cruseman gör det helt fantastiskt vid målet, sa målskytten Bergström till C More.

Gick förvirrande snabbt

Om Färjestad var hetare i första perioden var det ombytta roller i andra. Karlskrona rivstartade med två snabba mål genom Mattias Karlsson och Joachim Rohdin.

Färjestad hade svårt att få till det, men med några minuter kvar pangade Marcus Nilsson in en reducering till 3-1. Då såg det bra ut i några anfall för gästerna, men under periodens sista minut hann hemmalaget med att göra två mål till. Mattias Guter och Daniel Gunnarsson målskyttar och det gick så fort att det var svårt att hänga med.

– Vi är inte jättebra men leder ändå med 5-1, eller är det 5-1?, sa Karlskronas Mattias Karlsson till C More.

"Känner stolthet"

Jodå, så var det. Det blev 5-2 i tredje perioden efter att Färjestads Oskar Steen gjort sitt allra första SHL-mål.

– Vi gör en gedigen insats och jag känner stolthet över killarnas jobb. Vi känns lite hetare, mer edge i mitt lag idag, sa Karlskronas tränare Per Hånberg till C More efter tredje raka segern.