• Huvudsponsorer

Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Lördag Lör 21 December Dec
Hemma
Luleå
LHF
Borta
Linköping
LHC

Kan östgötarna ta revansch mot Norrbotten?

30 september 2017 10:00
#LHFLHC

Linköping och Luleå möttes så sent som i tisdags, då i Saab Arena där hemmalaget fick se sig besegrade med 3-2 efter övertid. Idag åker östgötarna till COOP Norbotten Arena och frågan är om Linköping kan ta revansch?


Formkollen

Luleå mötte Linköping så sent som i tisdags, då knep dagens hemmalag extrapoängen efter att matchen gått till förlängning. Norrbottningarna kommer säkerligen vara extra revanschsugna idag då de inte lyckades få hål på Linus Söderström i HV71 under torsdagen när HV71 vann med 3-0.

Linköping fick som sagt en poäng i det senaste mötet med Luleå. Och under torsdagen åkte östgötarna på sin första nollpoängare för säsongen, det var borta mot Karlskrona. Kan Linköping kriga till sig fler poäng idag?

Läget i lagen

Luleå saknar fortsatt Jan Sandström, dessutom saknades Alex Levander i torsdags.

Linköping saknade senast Nick Sörensen och Adam Ginning, dessutom fanns Jakob Lilja med på frånvarolistan.

Notera att

  • I tisdags hade Luleå fyra spelare som spelade mer än 23 minuter. Brendan Mikkelson, Ryan Johnston, Patrick Cehlin och Daniel Sondell.
  • I den interna tacklingsligan leder Emil Sylvegård i Linköping som tacklats 13 gånger på fem matcher. I Luleå ha Anton Hedman tacklats mest, åtta tacklingar på fem matcher.
  • I det senaste mötet mellan de båda lagen gjorde både Derek Roy och Daniel Olsson-Trkulja sina första SHL-mål i karriären.
  • Under de fyra mötena förra säsongen tog Linköping nio poäng och Luleå tre.
  • Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #LHFLHC.