• Huvudsponsorer

Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Tisdag Tis 22 Oktober Okt
Hemma
Djurgården
DIF
Borta
Örebro
ÖRE

Djurgården vill gå om formstarkt Örebro

24 oktober 2017 11:30
#DIFÖRE

Djurgården och Örebro ligger inför kvällens möte på samma poäng i tabellen. Gästerna har visat på stark form på senaste tiden medan stockholmarna kommer med två sura strafförluster i bagaget.


Formkollen

Djurgården hittar vi just nu på en fjärdeplats i tabellen, med samma poäng som trean Örebro och femman HV71. Alla tre lagen har 20 inspelade poäng och kvällens tre poäng blir alltså otroligt viktiga för både Djurgården och Örebro.

Djurgården som inledde säsongen starkt har på de fem senaste matcherna endast vunnit två, men stockholmarna har fått med sig ytterligare två poäng i det två senaste förlusterna som båda fått avgöras med straffar.

Örebro har fått upp farten och har gått som tåget den senaste tiden. På de sju senaste matcherna har närkingarna bara förlorat en match. Kan Örebro fortsätta på sin fina segersvit och därmed gå om kvällens hemmalag?

Läget i lagen

I listan nedan återfinns de spelare som saknats i lagens matchtrupper den senaste tiden.

Notera att

  • Daniel Viksten har gjort fem mål i inledningen av SHL, tre av dem kom mot regerande mästarna HV71 förra veckan. Och tre av målen har gjort i numerärt överläge.
  • René Bourque och Andreas Engqvist gjorde båda poäng i sex av de sju inledande matcherna, men har på de fem senaste matcherna bara gjort poäng i en varsin match.
  • Förra säsongen var det Örebro som tog flest poäng i mötena med Djurgården - åtta poäng av tolv möjliga.
  • Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #DIFÖRE.
  • Säkra din plats i arenan, köp din biljett här