• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Hemma
Linköping
LHC
Borta
Rögle
RBK

Revanschsuget Rögle kommer till Östergötland

26 oktober 2017 11:30
#LHCRBK

Under tisdagen åkte Rögle på en riktig kalldusch av Linköping hemma i Lindab Arena, där resultatet skrevs till 6-0 för gästerna. Men Rögle har chans att ta revansch redan ikväll då det är dags för skåningarna att besöka Saab Arena.


Formkollen

Linköping har gått lite upp och ner senaste tiden. Men i mötet mot Rögle under tisdagen var det proppen ur för östgötarna som vann med 6-0. Linköping har spelat tretton matcher, varav sex stycken har gått till övertid eller straffar. Hemmalaget har endast tagit tre trepoängare denna säsong, två av dem har kommit på de senaste fem matcherna. Kan Linköping bygga vidare på detta?

Rögle är kvar under det nedersta strecket, men gästerna hade något på gång och en av de senaste vinsterna kom mot bland annat tabellettan Färjestad med 5-2. Det är ett revanschsuget Rögle som kommer till Saab Arena ikväll.

Läget i lagen

I listan nedan återfinns de spelare som saknats i lagens matchtrupper den senaste tiden. Notera att Linköping hade Mark Zengerle tillbaka i truppen senast, däremot saknades Derek Roy.

Rögle saknar fortfarande långtidsskadade Ville Kolppanen. Dessutom har Rasmus Sandin, Filip Karlsson, Jesper Williamsson och Melvin Karlsson saknats den senaste tiden. Kevin Marshall som varit utlånad till IK Oskarshamn i HockeyAllsvenskan kallades tillbaka till Rögle under onsdagen, om han är spelklar till kvällens drabbning återstår att se.

Notera att

  • Emil Sylvegård gjorde i tisdags sitt första mål för säsongen.
  • Tony Mårtensson stod för två assist senast, efter att ha varit poänglös i åtta matcher. Samtidigt som Kristian Näkyvä stod för hela fyra assist efter att ha varit poänglös i sex matcher.
  • Daniel Widing var skottvilligast i Rögle senast mot Linköping - två skott på mål och fyra utanför.
  • Säkra din plats i arenan, köp din biljett här
  • Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #LHCRBK.