Hemma
Örebro
ÖRE
Borta
Mora
MIK

Kan Örebro få snabb revansch på Mora?

28 oktober 2017 10:00
#ÖREMIK

Det har blivit dags för rond två i helgens back-to-back-möte mellan Örebro och Mora. Efter gårdagens förlust har det nu blivit dags för Närkelaget att ta emot Mora hemma i Behrn Arena. Kan hemmalaget revanschera sig?


Formkollen

Mora stod för en riktig krigarinsats i gårdagens match där man höll ut och vann mot Örebro i en svängig tillställning. Mora fick slita för segern, men var också farliga framåt när tillfällena gavs. Något som man vill bygga vidare på när man reser ner till Närke.

Örebro lär dock komma revanschsuget till returmötet. Detta eftersom man inte var helt nöjda med lagens första möte i Dalarna. Både spelaren Tom Wandell och tränaren Nicklas Sundblad sa i intervju till C More att det fanns mer att önska från laget.

— Vår förstaperiod och vår tredjeperiod är inte så bra som vi hade önskat. Bara den andra perioden är bra och då åker vi sönder motståndet, men vi ska upp på det igen imorgon. Då ska vi köra, sa Sundblad efter matchen.

Läget i lagen

I listan nedan återfinns de spelare som saknats i lagens matchtrupper den senaste tiden.

Notera att

  • Keaton Ellerby har kommit igång på slutet och har på de tre senaste matcherna gjort 2 poäng, detta efter att ha varit poänglös sex raka matcher.
  • Erlend Lesund var tillbaka i Mora igår efter en tids frånvaro och firade genom att göra sitt första mål för säsongen, vilket även var hans första mål i SHL.
  • Marcus Weinstock har på de sex senaste matcherna svarat för 9 poäng.
  • Säkra din plats i arenan, köp din biljett här
  • Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #ÖREMIK.