• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Tisdag Tis 22 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Hemma
HV71
HV71
Borta
Frölunda
FHC

Viktiga poäng på spel i rivalmötet

4 november 2017 10:00
#HV71FHC

Det är tätt i tabellen och vi kan räkna med en rejäl kamp under lördagen mellan HV71 och Frölunda. Två lag som ligger tätt intill varandra i tabellen och som brukar bjuda på en rejäl kamp på isen.


Formkollen

HV71 lär vara revanschsuget då man kommer till spel från en förlust i senaste omgången. Bortamötet mot Luleå slutade 3-2 till hemmalaget efter att HV71 inte kunde få stopp på Patrick Cehlin i en annars tät match. Det var HV71:s tredje förlust på de fyra senaste matcherna.

Nu öppnar Kinnarps Arena sina portar för den sista matchen innan det första landslagsuppehållet, och vi kan nog räkna med en match av hög klass. Det är nämligen Frölunda som kommer på besök. Ett Frölunda som brukar bjuda upp till bra dans mot HV71.

Frölunda har blandat och gett under hösten i SHL och har inte fått till det stabila spelet som vi vant oss vid de senaste åren. I senaste matchen föll man med 1-2 på hemmais mot Skellefteå i en match som innehöll det mesta. Det var, precis som för HV71, Frölundas tredje förlust på de fyra senaste matcherna.

Läget i lagen

HV71 har haft stora skadeproblem den senaste tiden, men en hel del spelare var tillbaka senast. Dock saknades fortsatt fem stycken i matchen mot Luleå.

Pathrik Westerholm och Sean Bergenheim är långtidsskadade. Senast saknades också Mats Rosseli-Olsen och Filip Westerlund i Frölunda.

Notera att

  • Frölundas Joel Lundqvist har gått mållös i sju raka matcher.
  • Lawrence Pilut i HV71 spelar mest per match för sitt lag.
  • Anton Bengtsson i HV71 har varit poänglös i nio raka matcher.
  • David Ullström i HV71 har gjort poäng i nio av sina 14 spelade matcher.
  • Ryan Lasch i Frölunda har gjort poäng i elva av sina 16 spelade matcher.
  • Säkra din biljett till matchen här.
  • Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #HV71FHC.