Hemma
Malmö
MIF
Borta
Linköping
LHC

Kan Malmö stoppa glödheta Olimb-bröderna?

14 november 2017 11:30
#MIFLHC

Malmö stoltserar med två raka segrar hemma i Malmö Arena och siktar nu på ännu en och dessutom revansch mot Linköping från säsongens tidigare möte. Då krävs det dock att skåningarna kan stoppa glödheta bröderna Olimb.


Formkollen

Malmös segersvit stannade på fem matcher. Precis innan uppehållet föll laget borta mot Skellefteå. På hemmais är dock vinstsviten intakt med två raka 3-1-segrar.

Linköping har vunnit fyra av de fem senaste matcherna, varav två raka. Det är dock främst på hemmais laget går bra. På resande fot har klubben vunnit en av de fyra senaste.

Läget i lagen

I listan nedan återfinns de spelare som saknats i lagens matchtrupper den senaste tiden.Malmö har dock via sin hemsida meddelat att Rhett Rakhshani och Robin Alvarez gör comeback. Andy Miele, som saknades innan uppehållet, har spelat Deutschland Cup i förra veckan och är också tillgänglig. Malmö meddelar även att Erik Andersson är skadad.

Notera att

  • Bröderna Ken Andre och Mathis Olimb är i en sanslös form. I mötet med Karlskrona innan uppehållet gjorde Ken Andre tre assist och Mathis två mål och en assist.
  • Hos Malmö är Max Görtz het och har poäng i Malmös tre senaste matcher.
  • Linköping vann det senaste mötet mellan lagen med 4-1 i Saab Arena.
  • Linköping har skjutit näst flest skott på mål av lagen i SHL med 486. Endast Skellefteå har skjutit fler.
  • Säkra din plats i arenan, köp din biljett här
  • Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #MIFLHC