Hemma
Rögle
RBK
Borta
Frölunda
FHC

Rögle vill ha snabb revansch mot Frölunda

28 november 2017 11:30
#RBKFHC

Den 23:e november fick Rögle åka hem med en 5-1-förlust i bagaget från Scandinavium. Nu siktar klubben på gruvlig revansch mot göteborgarna och sätter sitt hopp till glödhete Bryan Lerg.


Formkollen

Rögle har det fortsatt tungt i SHL och i lördags fick laget se sin 2-0-ledning gå till spillo och det slutade med ännu en förlust, dock efter förlängning. Förlusten var Ängelholmsklubbens elfte på de tolv senaste matcherna. Nu är Abbotts mannar dock tillbaka på hemmaplan där laget minns 6-1-segern mot Örebro senast.

Hemmalaget Frölunda har, efter lördagens vinst mot Linköping, vunnit fyra raka matcher. Bortaspelet sätter vi dock ett frågetecken till då göteborgarna endast vunnit en av lagets fyra senaste matcher på resande fot.

Läget i lagen

I listan nedan återfinns de spelare som saknats i lagens matchtrupper den senaste tiden.

Notera att

  • Lagen möttes den 23:e november i Scandinavium, då avnn Frölunda med klara 5-1. I den matchen stod både Adam Almqvist (2+1) och Ryan Lasch (1+2) för tre poäng.
  • Bryan Lerg har varit Rögles klart hetaste spelare den senaste tiden och noterats för fem mål de fyra senaste. Två av målen kom i förlusten mot Djurgården senast.
  • Johan Gustafsson har vaktat kassen i Frölundas fem senaste matcher.
  • Säkra din plats i arenan, köp din biljett här
  • Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #RBKFHC