MIK

Mora vill ta revansch på Skellefteå

7 december 2017 11:30
#SKEMIK

Senast Mora gästade Skellefteå den 25 oktober åkte de på en ordentlig kalldusch. Skellefteå hade gasen i botten och vann med hela 10-4. Räkna med ett revanschsuget Mora ikväll.

Formkollen

Skellefteå hittade under lördagen tillbaka till vinnarspåret efter två raka förluster. Men vinsten mot Rögle satt långt inne, tack vare Gustaf Lindvall kunde Skellefteå åka hem med tre poäng. Skellefteå sköt bara hälften så många skott på mål som Rögle. Nu hoppas man bygga på segerraden när Mora kommer på besök.

Mora som senast mötte tabelltrean Djurgården gav dem en match som hette duga, Mora vann nämligen med 4-3. Tre av de fyra målen kom i den andra perioden och dalalget lyckades sedan hålla ifrån i den tredje perioden och bröt därmed sin förlustsvit på tre raka matcher. Kan gästerna bygga vidare på detta och även få Skellefteå i gungning?

Senast Skellefteå och Mora drabbades samman svarade Skellefteå för en ordentlig överkörning och vann med 10-4, ett revanschsuget Mora som kommer på besök idag med andra ord.

Läget i lagen

I listan nedan återfinns de spelare som saknats i lagens matchtrupper den senaste tiden.

Notera att

• Bud Holloway hade gått fyra raka matcher utan poäng innan mötet mot Rögle då han noterades för en assist.
  • Brandon Gormley assisterade tre utav fyra mål senast mot Djurgården.
  • Sist de båda lagen möttes vann Skellefteå med 10-4.
  • Skellefteå hade nio olika målskyttar senast mot Mora, men Emil Djuse noterades för fyra assist till de tio målen.
  • Mathias Bromé svarade för ett hattrick senast Skellefteå och Mora mötte varandra.
  • Säkra din plats i arenan, köp din biljett här.
  • Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #SKEMIK.