• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Idag 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt
Hemma
Brynäs
BIF
Borta
Frölunda
FHC

Brynäs segrade i holmgång i Gavlerinken

13 januari 2018 17:45
#BIFFHC

Det var en rejäl kamp och mycket känslor i luften när Brynäs besegrade Frölunda med 4-1 inför storpublik. Matchen hade det mesta och Brynäs stod för en gedigen insats på hemmaplan.


Det var härliga känslor i luften när Brynäs tog emot Frölunda i Gavlerinken Arena. Gästande Frölunda hade det mesta av spelet till en början, men när hemmalaget fick powerplay så small det direkt istället då Kevin Clark något turligt fick in 1-0 via en Frölundaspelare. Det målet väckte Brynäs som fick bra fart under skridskorna och av bara farten kom 2-0 i ett flygande anfall signerat Jesper Boqvist.

– Vi är inte med i markeringen på deras omställningar. Det måste bli bättre, analyserade Joel Lundqvist i Frölunda till C More.

Det var ett helt annat Frölunda som kom ut till den andra perioden och omgående var man med i målprotokollet också efter Victor Olofssons reducering till 2-1. Efter det målet så sköljde gästerna över hemmalaget och man hade flertalet bud på mer mål, men lyckades inte trots flera chanser i powerplay.

Brynäs kom istället att jämna ut spelet och i slutminuten av den andra perioden skickade Jesper Jensen in 3-1 efter fint samspel med Jesper Boqvist.

Tuffa tag under matchens gång

Det var ett vilt pressande Frölunda i den tredje perioden för att komma närmare målmässigt, men trots flera lägen fick man inte in pucken bakom en välspelande David Rautio i hemmamålet.

Istället kom Drew Miller att avgöra med sitt 4-1 mål på ett rappt avslut från slottet. Det stängde matchen som hade en hel del gruff i sig där bland annat både Joel Lundqvist och Jonathan Granström fick varsitt matchstraff för slagsmål.