Hemma
Luleå
LHF
Borta
Djurgården
DIF

Ny tuff batalj väntar mellan Luleå och Djurgården

2 februari 2018 15:00
#LHFDIF

Nio av de tio senaste matcherna mellan Luleå och Djurgården har slutat med uddamålet åt något håll. I torsdags drog Djurgården det längsta strået på Hovet. Nu är frågan om Luleå får snabb revansch i sin hemmaborg?


Formkollen

De täta matcherna mellan Djurgården och Luleå fortsätter. Lagen drabbades samman under torsdagen på Hovet och då segrade hemmalaget med 2-1. Det var den femte raka matchen som slutar med just de siffrorna mellan lagen. Vi kan nog inte räkna med något annat än en ny jämn och relativt målsnål tillställning när lagen nu ska göra upp i Coop Norrbotten Arena.

Djurgården kommer till spel med en bra form och segern i torsdags var lagets sjunde på de nio senaste matcherna. Samma formkurva har inte Luleå som förlorat fyra av sina sex senaste matcher. Dock är man starka på hemmais där man vunnit nio av sina tolv senaste matcher.

Läget i lagen

Luleå saknade Ryan Johnston och Emil Larsson senast och Djurgården hade kvartetten Andreas Engqvist, René Bourque, Daniel Brodin och Marcus Davidsson borta i torsdags.

Notera - Luleå

  • Luleå har vunnit 4 av de 5 senaste hemmamatcherna.
  • 10 Einar Emanuelsson har gjort 4 poäng (2+2) på de 4 senaste matcherna.

Notera - Djurgården

  • Djurgården har vunnit 4 av de 5 senaste bortamatcherna.
  • 47 Linus Johansson har gjort 6 poäng (1+5) på de 5 senaste matcherna.

Kom ihåg

  • Säkra dina biljetter till matchen!
  • Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #LHFDIF