Hemma
Luleå
LHF
Borta
Brynäs
BIF

Kan Luleå hitta rätt mot Brynäs?

8 februari 2018 11:30
#LHFBIF

Luleå Hockey har tagit poäng mot samtliga lag i SHL - utom Brynäs. Nu väntar säsongens fjärde och sista möte mellan lagen och frågan är om Luleå kan hitta rätt eller om Brynäs gör rent hus med norrbottningarna?


Formkollen

Efter två raka uddamålsförluster bröt Luleå sin förlusttrend senast när Djurgården besegrades med 3-2 efter straffar under lördagen. Luleå fortsätter att blanda och ge i resultaten och i den täta tabellen så gör det att man fortsatt har chans på att blanda sig in i kampen om en direktplats till kvartsfinal. Men då vill det till att man hittar en mer bestående vinnande trend.

Nu ställs man mot Brynäs. Ett lag man har haft svårt med på sistone. Denna säsong har Brynäs vunnit samtliga tre möten mellan lagen och man har dessutom gjort det med klara siffror.

Nu kommer dock Brynäs kommer till spel med tre raka förluster i bagaget och man har dessutom haft en hel del problem i defensiven då man på dessa tre matcher har släppt in 13 mål.

Läget i lagen

Luleå fick klara sig utan Niklas Olausson och Ryan Johnston i senaste matchen.

David Rautio, Henrik Larsson, Daniel Paille och Samuel Asklöf saknades senast för Brynäs. Till torsdagens match är det också klart att OS-spelarna Ryan Gunderson och Simon Bertilsson saknas för Brynäs.

Notera - Luleå

Luleå har vunnit 5 av de 6 senaste hemmamatcherna. 36 Emil Larsson gjorde 2 poäng (1+1) i senaste matchen mot Djurgården.

Notera - Brynäs

Brynäs har förlorat de 3 senaste matcherna. 40 Jesper Jensen har gjort 4 poäng (2+2) på de 5 senaste matcherna.

Kom ihåg