Hemma
Timrå
TIK
Borta
Karlskrona
KHK

Timrå vill knocka Karlskrona på nytt

31 mars 2018 10:00
Direktkval 4

Efter två raka förluster och problem med målskyttet så lossnade det verkligen för Timrå senast när man besegrade Karlskrona med 5-2 och reducerade i matchserien. Nu siktar Timrå på att göra om bedriften - och därmed skaka liv i matchserien på allvar.


Senaste mötet

Det var svängigt väre i det senaste mötet som Timrå vann med 5-2 på bortaplan. En nödvändig seger för Timrå som därmed reducerade i matchserien. Timrå stod då för en rivstart och tog ledningen redan efter 8 sekunders spel, och innan den första perioden var över var det 0-3 på resultattavlan. Karlskrona kom upp till 2-3 i mittperioden innan gästerna åter ryckte och vann till slut med komfortabla siffror.

Matchen var den totala motsatsen mot hur de två tidigare mötena sett ut och det blir intressant att se vilken väg den fjärde direktkvalsmatchen väljer att gå? Tätt och målsnålt, eller svängigt och målrikt som sist?

Citat

– Vi gjorde en jättebra förstaperiod och det kändes som att allt gick in helt plötsligt. Det var som att proppen gick ur lite när vi fick det tidiga ledningsmålet. Då var det som att alla bara kände att det var läge att köra på, säger Anton Wedin i Timrå till klubbens hemsida.

– Vi gör vår sämsta start på en match på hela året. Det ska inte få se ut så, och vi blir tagna på sängen av deras tidiga ledningsmål. Vi blir bättre i den andra perioden, men vi måste bli bättre på att hjälpa varandra. Vi kan inte åka omkring och gömma oss, säger Emil Larsson i Karlskrona till klubbens hemsida.

Noterat - Timrå

  • Det väntas bli mycket folk - kanske utsålt till lördagens match.
  • Timrås snabba ledningsmål senast är det snabbaste i direktkvalets korta historia.

Noterat - Karlskrona

  • #68 Daniel Gunnarsson bjöd på två assist senast.
  • #72 Joachim Rohdin har gjort 2 poäng på de inledande 3 matcherna mellan lagen.