• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 12 Januari Jan
Torsdag Tor 14 Januari Jan
Lördag Lör 16 Januari Jan
Tisdag Tis 19 Januari Jan
Torsdag Tor 21 Januari Jan
Lördag Lör 23 Januari Jan
Hemma
Djurgården
DIF
Borta
Mora
MIK

Eriksson vs Engstrand - duellen på Hovet

27 september 2018 11:30
#DIFMIK

De var båda stora hjältar i lördags - nu ställs Henrik Eriksson och Christian Engstrand mot varandra. Djurgården gör upp med Mora i hemmaborgen och blickarna riktas mot Hovets is.


Noterbart Djurgården

– Djurgården bjöd i lördags på en riktig målfest i Behrn Arena och hetast av alla var Henrik Eriksson. Den normalt sett grovjobbande forwarden fick allt att stämma och skickade en, två och tre puckar i nät.

– Segern landade vid 8-2 och framförallt var det slutperioden som imponerade. Djurgården gjorde där fem mål på Örebro.

– Det var inte bara hattrickskytten Eriksson som trivdes senast. Även kedjekamraterna Niclas Bergfors och Marcus Davidsson gjorde tre poäng var, samtliga assistpoäng och de flesta till just Eriksson.

Noterbart Mora

– Två sekunder från slutet tystade Michael Haga hela Scandinavium. Norrmannen fullbordade säsongens häftigaste vändning när han med matchuret på 19.58 pricksköt 4-3 till Mora. Samma Mora som bara tre minuter tidigare legat under med 1-3.

Matt Baileys fina målform håller i sig. Mot Frölunda blev det två nya fullträffar för kanadensaren.

– En annan som spelade en stor roll i segern var Christian Engstrand. Målvakten hade visserligen en tuff start på matchen, men i slutperioden stängde han igen. Trots att Mora förlorade skotten med totalt 16-33 såg Engstrand till att laget alltså vann matchen.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #DIFMIK och tagga din SHL-upplevelse i bild/videoform med hashtagen #SHLmoments.