• Huvudsponsorer

Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Hemma
Rögle
RBK
Borta
Frölunda
FHC

Två lag söker upprättelse - Frölunda gästar Rögle

27 september 2018 11:30
#RBKFHC

Rögle nollades senast på hemmaplan av Brynäs och söker nu revansch när Lindab Arena öppnar upp portarna igen och Frölunda kommer på besök. Göteborgarna som snöpligt tappade segern till Mora i lördags vill hitta tillbaka till vinnarspåret.


Noterbart Rögle

– Rögle har fått en tuff start på säsongen 2018/2019 och kommer med tre raka förluster i bagaget. Senast blev de nollade på hemmaplan av Brynäs.

– Hetast i det senaste mötet var Leon Bristedt som hade fem skott på mål. Kodie Curran och Craig Shira hade fyra skott vardera.

– Målgladast mot göteborgarna var Taylor Matson som svarade för tre mål på fyra möten. Olle Liss hade även han bra utdelning och gjorde två mål i sitt enda möte mot Frölunda förra säsongen.

Noterbart Frölunda

– Frölunda åkte på säsongens första förlust i lördags när Mora var på besök i Scandinavium. Göteborgarna hade greppet länge i matchen och såg ut att gå mot seger med 3-1 med tre minuter kvar på klockan. Då satte Mora i både en och två växlar och när ljudsignalen ljöd stod det 3-4 på tavlan.

– Chay Genoway svarade för karriärens första SHL-mål under torsdagen när han gav Frölunda ledningen mot Mora.

– Patrik Carlsson fortsätter att leverera i Frölundatröjan, ett mål och en assist blev det senast mot Mora vilket innebär att forwarden svarat för sex poäng på tre matcher - fyra mål och två assist.

Kom ihåg:

– Säkra din plats i arenan, köp din biljett här.

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #RBKFHC och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.