• Huvudsponsorer

Lördag Lör 1 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Hemma
Timrå
TIK
Borta
Färjestad
FBK

Timrå tillbaka i segerborgen - Färjestad gästar

27 september 2018 11:30
#TIKFBK

Timrå och Färjestad kommer båda till spel med förluster i ryggen - nu jagar de revansch. Timrå har siktet inställt på att reprisera sin senaste hemmaseger, medan Färjestad ska göra allt för att en negativ förlusttrend inte ska bli ett faktum.


Noterbart Timrå

– Efter den tunga trepoängaren mot Växjö fick Timrå syna nederlag i lördags. Borta mot Skellefteå tappade laget en tvåmålsledning till 3-2 i västerbottningarnas favör efter att Oscar Möller avgjort i övertidsspelet.

– Nyförvärven från Linköping respektive Karlskrona; Henrik Törnqvist och Mattias Guter noterades för medelpadningarnas mål senast.

– Den unge talangen Filip Hållander fanns åter med i poängprotokollet senast. 18-åringen, som gjorde 2-0-målet mot Växjö i drabbningen dessförinnan, noterades för en assist till Timrås ledningsmål i Västerbotten.

Noterbart Färjestad

– Färjestad lyckades inte skrämma borta Malmöspöket senast. Värmlänningarna åkte således på sin femte raka SHL-förlust mot skåningarna, som vann med 4-1 under lördagen. Förlusten var lagets andra i följd.

– Centern Linus Johansson blev lagets ende målskytt när han skickade upp en backhand till 1-1 från nära håll.

– Joakim Nygård var som vanligt aktiv i värmlänningarnas offensiv. Forwarden avlossade fem skott, varav fyra på mål.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #TIKFBK och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.