Hemma
Timrå
TIK
Borta
Mora
MIK

Timrå med vind i seglen - gästas av Mora

5 oktober 2018 15:30
#TIKMIK

På de senaste fyra matcherna har nykomlingen Timrå plockat tio poäng av tolv möjliga. Nu ställs medelpadingarna mot Mora hemma i NHK Arena - ett dalalag som är rejält revanschsuget efter en tung bortaförlust senast.


Noterbart Timrå

– Förutom i Linköping i premiären har nykomlingen Timrå inlett säsongen starkt. På de fyra senaste matcherna har man plockat tio poäng av tolv möjliga - siffror som stärktes efter 4-3-segern borta mot Brynäs under torsdagen.

– I Timrå är det ingen spelare som har stått ut poängmässigt. Fördelningen av produktionen har varit utspridd, där Mattias Guter, Henrik Törnqvist och Filip Hållander är poängbäst med tre poäng vardera.

– På hemmaplan har Timrå plockat full pott så här långt - efter segrar mot Växjö respektive Färjestad.

Noterbart Mora

– Mora var involverade i ett riktigt målkalas i Saab Arena under torsdagen. Från Östergötland åkte laget dock hem tomhämta då Linköping vann med 7-4.

– Lagkaptenen Adam Masuhr noterades för ett mål och en assist och är tillsammans med Marek Daloga lagets poängbäste back (tre poäng).

– Dalalaget är ligans näst mest utvisade lag med totalt 81 minuter - 28 tvåminutersutvisningar samt en femminutare (matchstraff) som Robin Johansson drog på sig mot Frölunda.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #TIKMIK och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.