• Huvudsponsorer

Lördag Lör 21 November Nov
Söndag Sön 22 November Nov
Tisdag Tis 24 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Hemma
Mora
MIK
Borta
Skellefteå
SKE

Mora är på jakt efter Skellefteå

12 oktober 2018 15:00
#MIKSKE

I den täta tabellen så har Mora häng på en plats bland de sex främsta. Ett av lagen som ligger ovanför Mora i tabellen är Skellefteå - och dalalaget har siktet inställt på seger för att på allvar haka på uppåt i tabellen.


Noterbart Mora

– Mora har varit starka på hemmaplan i säsongsinledningen och segern senast mot Färjestad efter straffar var lagets tredje raka i hemmaborgen.

– Förra året så var det målrika möten mellan lagen. PÅ fyra möten blev det hela 25 gjorda mål. Frågan är om det blir lika offensivt mellan lagen denna säsong?

– Mathias Bromé var Moras bästa poängplockare mot Skellefteå ifjol med fem poäng på fyra matcher.

Noterbart Skellefteå

– I Skellefteå är det som så många gånger förr duon Joakim Lindström och Oscar Möller som levererar framåt. Båda två är i toppen av den interna poängligan med sju respektive sex gjorda poäng.

– Desto tyngre har det gått för stjärnvärvningen Juhamatti Aaltonen. Den finske forwarden har endast stått för en assist på de inledande sju matcherna.

– Båda målvakterna i Skellefteå Gustaf Lindvall och Mantas Armalis har imponerat i säsongsstarten och har över 90 i räddningsprocent.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #MIKSKE och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.