• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Hemma
Mora
MIK
Borta
Skellefteå
SKE

Mora är på jakt efter Skellefteå

12 oktober 2018 15:00
#MIKSKE

I den täta tabellen så har Mora häng på en plats bland de sex främsta. Ett av lagen som ligger ovanför Mora i tabellen är Skellefteå - och dalalaget har siktet inställt på seger för att på allvar haka på uppåt i tabellen.


Noterbart Mora

– Mora har varit starka på hemmaplan i säsongsinledningen och segern senast mot Färjestad efter straffar var lagets tredje raka i hemmaborgen.

– Förra året så var det målrika möten mellan lagen. PÅ fyra möten blev det hela 25 gjorda mål. Frågan är om det blir lika offensivt mellan lagen denna säsong?

– Mathias Bromé var Moras bästa poängplockare mot Skellefteå ifjol med fem poäng på fyra matcher.

Noterbart Skellefteå

– I Skellefteå är det som så många gånger förr duon Joakim Lindström och Oscar Möller som levererar framåt. Båda två är i toppen av den interna poängligan med sju respektive sex gjorda poäng.

– Desto tyngre har det gått för stjärnvärvningen Juhamatti Aaltonen. Den finske forwarden har endast stått för en assist på de inledande sju matcherna.

– Båda målvakterna i Skellefteå Gustaf Lindvall och Mantas Armalis har imponerat i säsongsstarten och har över 90 i räddningsprocent.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #MIKSKE och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.