• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 10 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Hemma
Rögle
RBK
Borta
Timrå
TIK

Rögle fick sin revansch - viktig hemmaseger mot Timrå

20 oktober 2018 17:44
#RBKTIK

Rögle tog tre välbehövliga poäng under lördagen när Timrå besegrades på hemmais med 3-1. En oerhört stark första period var det som banade väg för hemmalaget i Lindab Arena.


Returmötet mellan Rögle och Timrå i Lindab Arena startade i ett högt tempo - framförallt från gästande Timrå som satte in en bra press på hemmalaget. Det var dock Rögle som skulle ta ledningen när Kodie Curran bombade in 1-0 från sin backplats till ett vilt hemmajubel.

Efter det målet tog Rögle över allt mer. Samuel Jonsson hittade rätt fram till 2-0 och Rögle hade bud på mer innan den första perioden var över.

– Det är för enkelt i egen zon för Rögle. Vi måste höja oss, sa Hampus Larsson i Timrå till C More i paus.

Timrå hljde sitt spel i mittakten, och man hade bättre snurr i Rögles zon. Dock kom man inte in på mål för de heta chanserna utan Rögle höll emot bra framför eget mål. Offensivt skapade Rögle också en del chanser men Niklas Svedberg stod emot bra i Timråmålet och 2-0 stod sig in till den tredje perioden.

Stark forcering av Timrå

Den tredje perioden blev Timrås bästa. Man vågade gå mer på attack, och Rögle blev mer nervöst och började sprida puckarna omkring sig. När Sebastian Collberg dessutom reducerade till 2-1 blev det än mer nervöst - och gästerna hade bud på en kvittering.

Men Rögle redde ut stormen och när Ted Brithén satte 3-1 i tom kasse inför ett förlösande jubel var de tre poängen säkrade för de grönvita.

Se highlights från matchen: