• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 10 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Hemma
Malmö
MIF
Borta
Frölunda
FHC

Hett toppmöte väntar - Malmö tar emot Frölunda

26 oktober 2018 15:00
#MIFFHC

Både Malmö och Frölunda kommer med en varsin straffseger i bagaget och båda har 22 inspelade poäng. Skåningarna som har bättre målskillnad ligger tvåa i tabellen - en plats som gästande Frölunda nu är ute efter.


Noterbart Malmö

– Malmö kommer senast från en straffseger mot serieledande Linköping. Konstantin Komarek var glödhet och svarade för ett mål och en assist samtidigt som han hade fem skott på mål.

– Emil Molin blev stor matchhjälte när han satte den avgörande straffen mot Linköping. Molin har dessutom noterats för tre poäng de tre senaste matcherna.

– Malmö och Frölunda ligger just nu på samma poäng, men det är skåningarna som just nu har andraplatsen med bättre målskilland.

– Skåningarna är det lag som som gjort flest mål i numerärt underläge, två mål har det blivit på 33 boxplay.

Noterbart Frölunda

– Frölunda är seriens starkaste lag på bortaplan såhär långt. Göteborgarna har vunnit sex av de åtta inledande bortamatcherna.

Ryan Lasch har gjort poäng i tre raka matcher, tre mål och sex assist. I straffvinsten mot Skellefteå senast svarade amerikanen för tre poäng i form av ett mål och två assist. Lasch har totalt 13 poäng och leder den interna poängligan och ligger trea i SHL:s poängliga.

– Tar göteborgarna minst två poäng mot Malmö kniper de andraplatsen i tabellen. Senast Frölunda var på besök i Malmö Arena var en andra oktober, då åkte västgötarna hem med tre poäng.

– Frölunda har ett vasst powerplay, av säsongens 31 mål har elva av dem kommit i numerärt överläge.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #MIFFHC och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.