• Huvudsponsorer

Lördag Lör 19 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Idag 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Hemma
Örebro
ÖRE
Borta
Brynäs
BIF

Örebro vill fortsätta regera i hemmaborgen

2 november 2018 15:00
#ÖREBIF

Örebro har verkligen fått upp farten i SHL, och det är framförallt på hemmaplan man levererar. Nu får man en ny chans till att frälsa hemmapubliken när Brynäs kommer på besök.


Noterbart Örebro

– Örebro har imponerat på hemmaplan den senaste tiden och kommer till lördagens match med tre raka hemmasegrar. Senast besegrades HV71 med klara 5-1 och Örebro har på sina tre senaste matcher i Behrn Arena full pott och en imponerande målskillnad på 14-5.

– En spelare som verkligen imponerat är Anton Hedman. Hedman stod för två assist i segermatchen mot HV71 och har redan gjort tio poäng denna säsongen fördelat på tre mål och sju assist. Hans poängbästa säsong någonsin i SHL var säsongen 2016/2017 då han stannade på 22 poäng - slår han det denna säsong?

– Detta blir lagens andra möte denna säsong. Det första mötet var för endast två veckor sedan och då segrade Brynäs med 3-2 i Gavlerinken Arena.

Noterbart Brynäs

– Brynäs har fått kämpa den senaste tiden i SHL, men under torsdagen kom en välbehövlig seger när Mora besegrades med 5-3. Matchhjälte blev Nicklas Danielsson, som har börjat varva upp. Danielsson har gjort fyra mål på de sex senaste matcherna.

– Brynäs har dock fortsatta problem i sitt boxplay. Laget har haft svårt att täppa till bakåt med en man mindre på isen och man har en skral procent på 65 i den spelformen.

– Brynäs har haft relativt lätt mot Örebro den senaste tiden. På lagens tio senaste möten i SHL har Brynäs gått segrande i åtta matcher.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #ÖREBIF och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.