• Huvudsponsorer

Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Hemma
Örebro
ÖRE
Borta
Brynäs
BIF

Örebro vill fortsätta regera i hemmaborgen

2 november 2018 15:00
#ÖREBIF

Örebro har verkligen fått upp farten i SHL, och det är framförallt på hemmaplan man levererar. Nu får man en ny chans till att frälsa hemmapubliken när Brynäs kommer på besök.


Noterbart Örebro

– Örebro har imponerat på hemmaplan den senaste tiden och kommer till lördagens match med tre raka hemmasegrar. Senast besegrades HV71 med klara 5-1 och Örebro har på sina tre senaste matcher i Behrn Arena full pott och en imponerande målskillnad på 14-5.

– En spelare som verkligen imponerat är Anton Hedman. Hedman stod för två assist i segermatchen mot HV71 och har redan gjort tio poäng denna säsongen fördelat på tre mål och sju assist. Hans poängbästa säsong någonsin i SHL var säsongen 2016/2017 då han stannade på 22 poäng - slår han det denna säsong?

– Detta blir lagens andra möte denna säsong. Det första mötet var för endast två veckor sedan och då segrade Brynäs med 3-2 i Gavlerinken Arena.

Noterbart Brynäs

– Brynäs har fått kämpa den senaste tiden i SHL, men under torsdagen kom en välbehövlig seger när Mora besegrades med 5-3. Matchhjälte blev Nicklas Danielsson, som har börjat varva upp. Danielsson har gjort fyra mål på de sex senaste matcherna.

– Brynäs har dock fortsatta problem i sitt boxplay. Laget har haft svårt att täppa till bakåt med en man mindre på isen och man har en skral procent på 65 i den spelformen.

– Brynäs har haft relativt lätt mot Örebro den senaste tiden. På lagens tio senaste möten i SHL har Brynäs gått segrande i åtta matcher.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #ÖREBIF och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.