• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Hemma
HV71
HV71
Borta
Linköping
LHC

HV71 vill dra nytta av formsvagt Linköping

15 november 2018 11:30
#HV71LHC

Det vankas rivalmöte i Kinnarps Arena där HV71 gästas av Linköping. Hemmalaget har haft fin form på hemmais och hoppas nu ta ännu en seger mot Linköping.


Noterbart HV71

– HV71 kommer från en tung förlust efter straffar mot serieledande Luleå. Hemma i Kinnarps Arena har dock smålänningarna gott självförtroende med två raka segrar.

Joakim Andersson lyckades göra första målet i HV71 och för säsongen senast. Han lade även till en assist och möjligen kommer centern igång på allvar nu.

Mattias Tedenby fortsätter att vara klubbens ledande kraft offenisvt. Snabbskrinnaren är fyra i poängligan med 15 poäng (5+10) på 16 matcher.

Noterbart Linköping

– Linköping har det riktigt tungt just nu och på tisdagen kom sjätte raka förlusten. Östgötarna har två inspelade poäng på de matcherna och har dalat i den jämna tabellen ner till en femteplats med 27 poäng.

– Måltorkan för Nick Sörensen håller i sig. Forwarden är nu uppe i sex matcher utan mål. Dessutom har han endast gjort en assist under de matcherna.

– Senast lagen möttes, den 20 september, vann Linköping i Saab Arena med hela 5-1 efter två mål vardera från Johan Södergran och Joe Withney.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #HV71LHC och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.