Hemma
Timrå
TIK
Borta
Rögle
RBK

Olika formkurvor drabbar samman i NHK Arena

23 november 2018 15:00
#TIKRBK

Det är med en tung trend i bagaget som Timrå gör sig redo för lördagens match mot Rögle. Ett Rögle som kommer till spel med en trend som pekar spikrakt uppåt.


Noterbart Timrå

– Timrå är inne i en tung trend just nu ned sex förluster på de sju senaste matcherna. Närmast kommer man från en 3-5 förlust mot Skellefteå på hemmais. Just insläppta mål är något Timrå måste få ordning på då man har släppt in 23 mål på de fem senaste matcherna.

– För Timrås del offensivt handlar det mesta om Anton Wedin som stadigt levererar. Men fler måste bidra om Timrå ska kunna vända den dystra trend man är inne i just nu. Ludvig Rensfeldt kan vara en sådan spelare som stått för två poäng på de fyra matcher han spelat efter att han kommit tillbaka från skada.

– Detta blir redan det tredje mötet denna säsong mellan lagen och de tidigare två mötena har slutat med hemmasegrar. Återstår att se om dne trenden håller i sig.

Noterbart Rögle

– Rögle är just nu ett av seriens hetaste lag med åtta segrar på de tio senaste matcherna. Senast stod man för en stark insats när hemmastarka Linköping besegrades med 3-2 på bortais.

– Rögles fina form har gett laget en raketresa uppåt i tabellen, och nu har man bara sex poäng upp till serieledande Luleå.

– En spelare att hålla lite extra koll på är Daniel Zaar. Den egna produkten är ständigt ett hot framåt med sin snabba skridskoåkning och sitt rappa skott. Senast stod han också för det matchavgörande målet mot Linköping.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #TIKRBK och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.