• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Hemma
Skellefteå
SKE
Borta
Mora
MIK

Formstarkt Skellefteå tar sig an Mora

29 november 2018 11:30
#SKEMIK

Skellefteå har gått som tåget den senaste tiden och har plockat elva poäng av 15, nu kommer ett Mora på besök som är på jakt efter ett trendbrott. Kan gästerna få hemmalaget på fall - igen?


Noterbart Skellefteå

Bud Holloway kommer inför dagens möte att hyllas för att han gjort över 200 poäng i SHL. Kanadensaren har nu svarat för 203 poäng på 248 SHL-matcher, frågan är hur många han svarar för under torsdagen? Holloway har nämligen gjort fyra mål på de fyra senaste matcherna.

Albin Eriksson har gjort fyra mål och två assist på de fem senaste matcherna. Eriksson är tvåa i poängligan för juniorer med tio poäng på 20 matcher, Djurgårdens Emil Bemström är etta med fem poäng mer.

– Skellefteå har gått starkt den senaste tiden och plockat elva poäng på de fem senaste matcherna, endast Rögle och Växjö har plockat fler.

Noterbart Mora

Mathias Bromé var poängbäst i mötena mot Skellefteå förra säsongen. Forwarden svarade för tre mål och två assist på fyra matcher.

Sebastian Hartmann stod för säsongens första fullträff senast.

– I säsongens första möte mellan lagen var det Mora som drog det längsta strået, dalalaget knep en extrapoäng när de vann med 3-2 efter straffar.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #SKEMIK och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.