• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 10 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Hemma
Rögle
RBK
Borta
Skellefteå
SKE

Segertörstande lag drabbar samman i Lindab Arena

7 december 2018 15:00
#RBKSKE

Tre raka uddamålsförluster, varav den senaste i derbyt mot Malmö. Det är onekligen ett ruskigt taggat Rögle som skrinnar in på isen i lördagens möte med revanschsugna Skellefteå.


Noterbart Rögle

– Rögle kommer alltså till spel med tre tunga förluster i ryggen. 0-1 mot HV71, 2-3 efter straffar mot Luleå och nu senast förlorade man på bortais i Skånderbyt mot Malmö med 2-1 efter straffar. Målet där gjordes av #44 Olle Liss.

– Klubben presenterade på fredagen en glädjande nyhet för alla klubbens fans. Succéspelaren och backarnas poängligaledare #4 Kodie Curran stannar i minst två säsonger till när kontraktet förlängdes till och med 2020/2021. Noterbart är att Curran är tredje spelaren den här veckan som förlänger sitt kontrakt i Rögle. Sedan tidigare hade både #67 Leon Bristedt och #90 Ted Brithén kritat på längre avtal.

– Rögle är inför matchen tabellåtta med 35 poäng, en poäng före lördagens motståndare Skellefteå. Laget från Ängelholm har dock en match mer spelad.

Noterbart Skellefteå

– Skellefteå har också svidande förluster i ryggen. 0-2 mot Brynäs på tisdagen följdes upp på torsdagen med en förlängningsförlust mot Djurgården på Hovet.

– Senast lagen möttes, i säsongspremiären, vann Skellefteå med hela 5-1 i Skellefteå Kraft Arena. En av förgrundsfigurerna då var unga backen #6 Filip Berglund. Han stod då för ett mål och en assist och siktar nu på nya poängen.

#10 Joakim Lindström har stått för 20 poäng på 22 matcher och är femma i poängligan. Han har dock varit inne i en tyngre period, trots en kasse mot Djurgården senast, och endast gjort två poäng på de fem senaste matcherna.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #RBKSKE och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.