• Huvudsponsorer

Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Hemma
Rögle
RBK
Borta
Brynäs
BIF

Ville Kolppanen ska leda Rögle mot ny triumf

19 december 2018 11:30
#RBKBIF

Rögle bröt en tyngre trend innan landslagsupphållet när Skellefteå besegrades på hemmais. Kan målvakten Ville Kolppanen kliva fram och återigen fixa tre poäng till klubben från Ängelholm.


Noterbart Rögle

– Rögle bröt en tre matcher lång förlustsvit innan uppehållet när Skellefteå besegrades med 4-1 hemma i Lindab Arena. I det mötet stod Taylor Matson för 1+1 och Simon Ryfors för 0+2. Dessutom storspelade burväktaren Ville Kolppanen och noterades för 33 räddningar.

– Rögle har spelat in 38 poäng så här långt och är med det åtta i tabellen. Klubben från Ängelholm har två poäng upp till Frölunda som innehar den sista direktplatsen till SM-slutspelet.

Leon Bristedt är SHL:s poängbästa rookie med 17 poäng (6+11) på 25 matcher. I en längre intervju berättar han om sitt äventyr i USA och den starka säsongsinledningen.

Noterbart Brynäs

– Brynäs är tabellnia och har spelat in 37 poäng. Laget är en poäng bakom onsdagens motståndare Rögle och har vunnit två av de tre senaste matcherna. Allra senast besegrades Timrå hemma i Gavlerinken Arena med 5-1.

Daniel Mannberg stod för tre av målen i segern mot Timrå innan uppehållet och noterades för sitt första hattrick i SHL.Se samtliga mål här.

– Brynäs poängstarkaste spelare är Joel Kellman. Han är på plats elva i poängligan med 18 poäng (11+7) på 24 matcher.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #RBKBIF och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.