• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Hemma
Örebro
ÖRE
Borta
Mora
MIK

Viktiga poäng på spel i Behrn Arena

19 januari 2019 10:00
#ÖREMIK

Örebro parkerar under strecket på plats 13 i tabellen med 35 poäng. På platsen ovanför med tre poäng tillgodo återfinns lördagens motståndare Mora. Kan Örebro ta tre blytunga poäng och kliva förbi upp på säker mark?


Noterbart Örebro

– Det blev visserligen en poäng mot Linköping på torsdagen efter ännu en sen kvittering från Aaron Palushaj. Den senaste tiden har dock varit tung för Örebro endast har en seger de fem senaste matcherna.

– Aaron Palushaj fortsätter att imponera och stjärnan har gjort imponerande 28 poäng på 30 matcher (12+16). De siffrorna gör att amerikanen finns med i toppskiktet av både mål- och poängliga.

– Vid tre poäng på lördagen kliver Örebro förbi Mora i tabellen upp på säker mark. Det trettondeplacerade Närkelaget har nu 35 poäng på 33 matcher, att jämföra med Moras 38 på lika många matcher.

Noterbart Mora

– Mora är i fin form och har vunnit tre av laget fyra senaste matcher. Djurgården, Linköping och nu senast Rögle har allt fallit för Dalaklubben den senaste tiden. Mot Rögle hade klubben fyra olika målskyttar.

– En av dessa var Andrew Rowe som nu gjort hela 14 mål under säsongen. I fjol gjorde 30-åringen nio mål och 19 poäng. Redan nu är amerikanen uppe i 24 poäng.

– En annan spelare att hålla ett extra öga på är Spencer Abbott som finns med i toppen av poängligan med sina 26 poäng. På Moras fyra senaste matcher har kanadensaren gjort sex assist.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #ÖREMIK och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.