• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Tisdag Tis 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Hemma
Luleå
LHF
Borta
Frölunda
FHC

Kan Frölunda få stopp på Luleås Emil Larsson?

5 april 2019 15:00
#LHFFHC


– Luleå var det första laget som blev klart för semifinal efter att ha besegrat de regerande mästarna Växjö med 4-1 i matcher. Norrbottningarna har inte spelat match sedan den 30 mars och lär vara rejält spelsugna.

Erik Gustafsson är tvåa i skytteligan för backar i SM-slutspelet med sina tre mål. Gustafsson har svarat för totalt sju poäng i matchserien mot Växjö, tre mål och fyra assist.

Emil Larsson leder den totala skytteligan tillsammans med Frölundas Chay Genoway - båda har svarat för fyra mål på fem matcher. Under säsongen 2018/2019 svarade Larsson för fem poäng mot Frölunda - ett mål och fyra assist.

– Frölunda tog sig till semifinal efter att ha vunnit över Malmö med 4-1 i matcher. Även göteborgarna är med största sannolikhet spelsugna efter att ha varit spelledig sedan den 31 mars.

Ryan Lasch och Simon Hjalmarsson ligger etta och tvåa i poängligan under slutspelet med sina åtta och sju poäng. Lasch delar förstaplatsen med Simon Önerud i HV71 - Önerud har dock spelat nio matcher och Lasch fem.

– Chay Genoway leder både den totala skytteligan och backarnas skytteliga med sina fyra fullträffar på fem matcher.