• Huvudsponsorer

Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Tisdag Tis 22 Oktober Okt
Hemma
Oskarshamn
IKO
Borta
Timrå
TIK

Kvaldramat fortsätter - Oskarshamn och Timrå mot ny förlängning?

2 april 2019 11:00
Direktkval till SHL

Tre spelade matcher och lika många förlängningar. Det har varit snudd på omöjligt att skilja Oskarshamn och Timrå åt, men det är Medelpadslaget som har övertaget i matchserien. Nu väntar rond fyra i jakten på SHL-spel.


Oskarshamn, notera att:

– Laget fick i helgen vända hem från NHK Arena efter ännu en smärtsam övertidsförlust. Markus Modigs gav Oskarshamn ledningen, men Timrå vände och trots kvittering till 3-3 från Oskar Nilsson föll IKO i förlängningen.

– Nu väntar hemmamatch och där har Oskarshamn fina minnen, just från förlängningsspel. Det andra direktkvalsmötet slutade med seger sedan Jonas Engström avgjort.

– Just nämnde Engström är så här långt poängbäst för Oskarshamn i kvalspelet. Forwarden står på tre mål och en assist.

Timrå, notera att:

– Johannes Kinnvall var stor hjälte i söndags. Backen sköt både 1-1 och avgörande 4-3 när Timrå återigen segrade inför hemmapubliken efter ett övertidsdrama.

– Samtliga tre matcher har gått till förlängning, varav Timrå vunnit två. Det ger laget övertaget i kampen om fortsatt SHL-spel.

– Även Henrik Törnqvist gjorde en storstilad insats senast. Forwarden låg bakom det mesta i offensiv väg och gjorde ett mål, spelade fram till två och var alltså direkt inblandad i tre av Timrås fyra fullträffar.