Hemma
Djurgården
DIF
Borta
Linköping
LHC

Nyförvärvet: "Klart jag tänker på inramningen som kommer vara"

13 september 2019 15:00
#DIFLHC

Djurgården har värvat flera meriterade spelare inför säsongen. En av dessa är Niklas Svedberg och han ser framemot premiären mot Linköping. "Klart jag tänker på inramningen som kommer vara på Hovet", säger han till klubbens hemsida.


  • När Djurgården inleder SHL på hemmaplan brukar det bli vinst. Klubben har på sin hemsida gått igenom de senaste premiärerna som spelats på hemmaplan – och de fem senaste gångerna har det slutat med seger.
  • Djurgården har vunnit tre av fyra matcher i CHL, och har därmed skaffat sig ett bra utgångsläge att nå slutspel.
  • Linköping har spelat fyra försäsongsmatcher mot SHL-motstånd. LHC förlorade de tre första matcherna, men vann genrepet mot HV71.
  • Bara dagar innan SHL-premiären förstärke Linköping sin trupp genom att plocka in Axel Ottosson, närmast från Färjestad.

CITATEN

"Klart jag tänker på inramningen som kommer vara på Hovet", säger Djurgårdens nye målvakt Niklas Svedberg till klubbens hemsida.

"Det känns superkul och roligt att få komma till Linköping. Det är en klubb som har funnits med ända sedan man var liten och jag kände själv att jag behövde få testa något nytt i karriären", säger LHC:s senaste nyförvärv Axel Ottosson till klubbens hemsida.