HV71 knep extrapoängen mot Djurgården

21 november 2019 22:00
#HV71DIF

Djurgården inledde piggt och tog ledningen genom Mattias Guter i den första perioden. Linus Hulström hängde tvåan i mittakten innan Joakim Andersson reducerade för hemmalaget. Alexander Holtz gjorde 1-3 drygt halvvägs in i slutperioden men mål från Eric Martinsson och Simon Önerud tog matchen till förlängning. Där avgjorde Emil Johansson för HV71 när han sköt 4-3 med 27 sekunder kvar att spela.

Sagt efter matchen

– Jag får en jättebra passning från Camara. Det är alltid skönt att få in en kasse och känna att man är med och bidrar, sa Emil Johansson till C More.

– Man är besviken. Jag tycker att vi har matchen. Jag tycker killarna gör allt för att vinna, sa Robert Ohlsson, tränare i Djurgården.

• Joakim Andersson gjorde sitt sjunde mål för säsongen.
  • Jonas Gunnarsson höll nollan i 194:43 minuter i rad innan han vittjade nätet ikväll.
  • Emil Johansson efterlyste mer offensivt från laget inför matchen. Han gjorde själv sitt första mål för året. Det matchvinnande.
  • Eric Martinsson gjorde ett av målen. Han spelade också mest i HV71: 22:06 minuter.
  • Didrik Strömberg ntoerades för fyra tacklingar. Flest i matchen.