• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Hemma
Brynäs
BIF
Borta
Färjestad
FBK

Brynäs rider vidare på vågen

16 januari 2020 21:36
#BIFFBK

Brynäs har fått precis den effekt man önskade av sitt tränarbyte. Ikväll inkasserade man tredje raka segern med Ove Molin och Mikael Holmqvist vid rodret. Trots att bortalaget Färjestad hämtade upp Brynäs 3-0 i tredje perioden vann hemmalaget med 4-3 efter straffar.


Sagt efter matchen

– Kanske lite onödigt spännande, men skön vinst. Det är små marginaler i hockey, vi spelar riktigt bra i första och andra, men jag vet inte riktigt vad som händer i tredje. Surt att tappa poäng, men skönt att vinna, det stärker gruppen, sa Victor Söderström som var involverad i det mesta den här matchen.

– Inte riktigt godkänt sett till helheten. Vi var ganska tydliga mot varandra i omklädningsrummet inför tredje perioden, men spelar vi den ishockeyn vi gjorde därefter även i andra perioden åker vi härifrån med tre poäng, så det tycker jag är tråkigt, summerade Johan Pennerborn efter 65 minuter och straffläggning.

Brynäs

Färjestad

  • Jens Westin gjorde första för säsongen när han, i numerärt underläge, kvitterade till 3-3 med 1.29 kvar av tredje perioden.
  • Sebastian Erixon gjorde fjärde målet för säsongen när han satte 3-2.
  • Michael Latta ådrog sig sitt första matchstraff i SHL i en närkamp med Brynäs Niclas Andersén.
  • Gustav Rydahl förlängde nyligen sitt kontrakt och firade det med att bli målskytt.
  • Inför matchen stod det klart att Färjestad får klara sig utan Michael Lindqvist resten av säsongen på grund av en knäskada.