Luleå bortabesegrade Leksand

15 februari 2020 18:20
LIFLHF

Frånsett några möjligheter i inledningen för hemmalaget Leksand handlade det mesta om Luleå i den första perioden och gästerna hade också en 1-0-ledning efter 20 minuter. Detta blev till 2-0 efter 40 och slutresultatet skrevs till 3-0 för gästerna efter 60 minuter.

Sagt efter matchen

-Det är mycket bättre fart och vi börjar lägga in fler puckar på mål, sa Fredrik Forsberg till C More efter den andra perioden.

-Det hade jag faktiskt inte koll på. Det är kul. Jag tycker att vi är väldigt bra i första perioden och kör över dom. I den andra kör de över oss totalt. I den tredje får vi in ett tidigt mål óch stänger ner det. Vi är inte nöjda med prestationen men vi är nöjda med resultatet, sa Konstantin Komarek till C More.