Rögle tog fjärde raka mot Frölunda

15 februari 2020 18:10
RBKFHC

Bra tempo men inga mål var kontentan av de 20 första minuterna. Det ändrades dock tämligen omgående när Rögle tog ledningen efter 41 sekunder av mittperioden. Man hade också 2-0 efter 40 minuter. Slutresultatet skrevs till 4-3 efter att Frölunda kommit tillbaka i den tredje perioden.

Sagt efter matchen

-Jag tycker att vi spelar ganska likt dom. Med mycket fart och fläkt. Vi har lätt att komma ur deras forecheck. Det är nyckeln, sa Daniel Zaar till C More.

-Vi startade helt okej. Sedan åker vi på en jäkla massa utvisningar. Där tappar vi lite mentalitet i matchen. Det blir för mycket utvisningar och jag gillar inte attityden efter de utvisningarna. Vi slutar spela totalt, sa Roger Rönnberg till C More.

Rögle BK

• Dennis Everberg gjrode sitt tionde mål för säsongen.
  • Chris Desousa nätade i hemmadebuten - och för andra matchen i rad.
  • Niklas Hansson gjorde sitt andra mål för säsongen.
  • Hansson sköt mest i hemmalaget: Fyra skott på mål.
  • Kodie Curran spelade mest av alla utespelare: 23:31 minuter.

Frölunda HC

• Drog på sig tio minuter i bara tvåminutare. I mittperioden.
  • Max Friberg nätade för andra matchen i rad. Han har totalt gjort sju mål den här säsongen.
  • Det är första gången Roger Rönnberg förlorar alla fyra matcher mot ett och samma lag under en grundserie.
  • Johan Sundström (2+0) gjorde sin 25:e poäng för säsongen.
  • Viktor Ekbom sköt mest (4) och tacklade mest (3) hos gästerna.